Louise Hansson

Kategori: Musik

JAMES ARTHUR

Bästa, skönaste, finaste låtarna och bästa James Arthur. Älskar hans röst!!! Så sköna låtar om man bara vill slappna av eller att lyssna på innan man sussar.

LIKEABLE

Låtar jag blir glad och taggad av! Nästan alla låtar har en liten bakgrund kan man väl säga så... Vissa älskar jag bara för att jag kopplar dom till en viss händelse/tid eller till personer i mitt liv. Lyssna och njut, väldigt gillbara låtar ;-)

"DU FÅR MIG ATT SE FÄRGER"

Bilder från igår när jag var på Maggans konsert med Hanna, Palo, Susanna och Stina! Det var HUR NAJS som helst. Vi fick gå in först av alla och fick därmed platser först så det blev självklart längst fram. Hur fett var inte det? Stod jättenära och skreksjöng till världens bästa låtar. Hennes musik får en verkligen att känna sig levande på något sätt, man sätter sig in i hennes låtar och dom sätter verkligen ord på ens känslor. Älskar henne så mycket.

Idag har jag pluggat nästan hela dagen, otroligt segt, men har tagit lite pauser med godis och serietittande också <3. Imorgon har jag endast engelskaprov och sedan slutar jag, så det ska bli så jäkla skönt. Vi får höras mer senare, ska fortsätta att plugga och sen äta go middag med el family. Puss å kram!

BEST NIGHT IN MY LIFE

BEST FUCKING NIGHT IN MY LIFE.

Har återhämtat mig nu (lite) efter gårdagen men tror fortfarande att den inte har hänt. Jag vill verkligen inte att det ska vara onsdag den 27 juli idag, jag vill att det ska vara tisdag den 26 juli. Och jag vill se min baby..Vill ha igår tusen, tusen gånger om. Det var det bästa jag varit med om. Jag kommer aldrig aldrig kunna förklara, inte ens i närheten av en förklaring, hur fucking otroligt jäkla bra det var och hur jag mådde så bra under hela kvällen ända sedan Bey klev på scenen. Från och med det ögonblicket såg jag ingen annan människa än henne därinne, det var bara hon. Hon och hennes röst som får en att verkligen TAPPA ANDAN. Jag stod allra längst fram vid scenen och är otroligt glad att jag fick en så bra plats! Vi hade VIP biljetter där det bland annat ingick "early entry". Det betydde att vi fick gå in före alla andra till golden circle, så vi var liksom först in på arenan hihi! Jag grät och grät och grät mig igenom alla låtar, jag stod och skrek och grät så mycket att en vakt som såg jätterädd ut kom fram och frågade om allt verkligen var bra och om jag inte ville ha lite vatten hahaha..
Tog inte alls så mycket bilder eller filmer, men några har jag. Bilderna över är så fina, blir så glad och alldeles tårögd..Hon har en utav mina favvo-outfits på sig på bilderna och som jag längtat så mycket efter att få se IRL!! Det var även när hon hade på sig detta som hon ställde sig ungefär framför oss och började prata. Alla var knäpptysta och jag tar sedan upp mina händer och formar ett hjärta och exakt precis då kollar hon på mig innan hon går längre bort. Jag visste seriöst inte vad jag skulle göra. Grät som en liten bebis och skrek och var så lycklig. Jag såg Beyoncé i ca 2 timmar och det var dom bästa timmarna i mitt liv. Hon är verkligen så äkta, och om det är något jag tycker alla förtjänar att göra, är det att se Beyoncé live.

Det här var verkligen inte bara en konsert för mig, det var så mycket mer. Att få se den person som ger mig så mycket styrka, inspiration och glädje och som även är min största förebild, rakt framför mig, är något som jag aldrig kommer att glömma. Det här var den bästa kvällen i mitt liv!

RIRI my Goddess

Satt just och kom på att det är endast 19 dagar kvar tills RIRRRRRIIIII. Kommer bli så jävla fett, är så taggad. Hon är en gudinna <3

makes me cry everytime

Detta får mig att vilja stänga in mig i en vecka i sträck och gråta. Kollar alltid på dessa videos och får alltid lika mycket rysningar och tårar som rinner ner för min kind. Det absolut finaste jag vet. Det är fortfarande helt overkligt att jag ska se henne live, har verkligen inte fattat det än. 

cloud nine

Kygo's nya album ute och WOW! Sjukaste. Här över är tre låtar jag verkligen gillar! LYSSNA LYSSNA LYSSNA !!!!

sabina Ddumba

Hej bloggisen! Sitter och är klar med allt plugg för hela veckan (såå skönt) och kollar just nu på Sabina Ddumba. Det är sjukt vad jag tycker om henne! Älskar exakt alla hennes låtar och hennes röst är så vacker och otroligt jävla bra.Vill se henne live någon gång. Eller jag SKA det.

Beyoncé, I fucking love you

Okej, okej, okej. Kan inte ens förklara hur glad jag är just nu. Beyoncé's nya album "LEMONADE" är ute och det är så SJUKT bra. Så himla fett att jag bara vill gråta och skriva tusen brev till henne om hur jävla bra hon är. Förstår ni?????? EEEEAKKDKDDLAAMFMFKFKAKSKSL 

Beyoncé I fucking love you