Louise Hansson

Kategori: Bekännelser

DID YOU KNOW?

 Jag gillar inte smör, tar alltid så lite som möjligt på mina mackor.. Köper jag en färdig macka i t.ex. skolans cafeteria så måste jag alltid skrapa bort lite smör från den eftersom det enligt mig är för mycket smör på alla mackor jag själv inte gör hehe..

 
Något som gör mig så glad är när någon man inte känner ger en en komplimang på stan eller bara pratar med en på bussen. Det händer allt för sällan för folk tror jag, det borde vi bli bättre på.. Då skulle alla vara happi.

Det värsta jag vet i matväg är falukorv! Kan dock äta stekt falukorv, och då menar jag verkligen STEKT. ;-)

 
Jag ska få tandställning om 2 månader!!!!!


Jag är dålig på att laga mat, men det är verkligen något jag vill bli bättre på inom en snar framtid! Jag tycker det är väldigt kul att laga mat faktiskt, men har väl blivit för lat i och med att jag alltid får maten serverad hemma, och därför tar jag mig aldrig tid att laga själv. Ändring på det kanske!

Jag dagdrömmer väldigt mycket hehe. Älskar att sitta och planera saker som jag vill ska ske i framtiden till exempel..

Jag kan inte äta sushi t.ex. med pinnar. Skäms över det litegrann för ser så kul ut att äta med gaffel eller händerna, så det är något jag vill lära mig..


Om jag hade en hund skulle jag döpa den till Tyson, Totte eller Alfons hihi. 

10 bekännelser

1. Jag är överdrivet mörkrädd 2. Potatisbullar är det bästa som finns 3. Hatar att ha smink på mig , usch 4. ÄLSKAR att lära känna nya människor 5. Är väldigt lycklig att jag lärt känna dem personer jag lärt känna på sistone 6. Har jättesvårt för att bli kär 7. Varje gång jag hittar en bra låt så spelar jag sönder den på en vecka så den blir dålig 8. Har varit brunett en gång i tiden 9. Det Bästa jag vet är att sova när man kommer hem från skolan 10. Jag vill ha sommarlov. NU. Hoppas alla får en underbar dag och ta vara på att det är GRYMT väder ute!!! Pussss / Amanda

BEKÄNNELSER

-Jag tycker ett dygn borde ha fler timmar för att jag ska hinna med allt utan att stressa sönder mig själv.

 

-Jag har världens skadeglädje. Framförallt när någon slår sig. Kan bryta ihop av garv om någon snubblar, slår i tån osv!!

 

-Jag badar hellre än att duscha. Gillar oftast inte att duscha alls..

 

-Jag är otroligt seg och dålig på att hålla tider.

 

-Jag älskar att äta chokladbolls smet hehe.

 

-Jag gör allt i sista minuten, vilket gör att jag ofta är väldigt stressad av mig. Väldigt dålig egenskap som jag måste jobba bort..

 

-Jag är väldigt mörkrädd, ringer alltid kompisar när jag är påväg hem på kvällen och om jag är ensam hemma när det är mörkt ute tänder jag alla lampor hehe..

 

-Jag har sjukt fula naglar. Ojämna och korta. Kan inte ens tänka mig hur dom ser ut snygga, långa och fixade hahaha.

Upp