Louise Hansson

THOUGHTS

Hej bloggisen! Förlåt för inget bloggande den här veckan, men livet har kommit lite i vägen helt enkelt. Har verkligen suttit och det har kliat i fingrarna på mig för att jag velat skriva av mig här men har inte haft tid. Den här veckan har varit väldigt jobbig på alla sätt och vis. Först och främst är skolan ett helvete just nu och jag känner att jag aldrig får gjort det jag vill i tid. Och när jag väl får det så är jag ändå aldrig nöjd. Det värsta jag vet är att känna press vilket jag gör nästan konstant. Jag har ganska stor press på mig själv och jämför mig otroligt mycket med andra. Sjukt jobbigt men tror de flesta av er känner igen det här. Vet så många i min ålder men även yngre o äldre som har så stor press på sig vad de än gör nästan. Vill ge er alla en kram bara!!! Ni e bäst.

I onsdags blev det ju klart vem som blev USA:s nästa president. Jag vill gråta. Jag har gråtit men jag vill gråta ännu mer. Jag är verkligen förtvivlad, FYFAN. Folk har röstat fram en jävla idiot till president. Det som skett är verkligen hemskt. Inte bara för USA utan för många andra länder också då USA är ett utav världens största och mäktigaste land. Allt ansvar ska alltså ligga i den här vidriga mannens händer. Jag tror att de allra flesta är väldigt skärrade över det här, för det är verkligen något otänkbart som inträffat, det är ju verklighet och jag vill inte inse det. Usch. "Trump didn't win. Racism won, sexism won, hate won, lack of education won".

Och till något helt annat, jag har nu finally fått min tandställning. Ska jag vara helt ärlig så har jag varit fett emotional och gråtit som fan över den haha. Dels för att jag först blev fett chockad över att ha det i min mun helt plötsligt och tyckte det var skitfult först, samtidigt som det gör SKITONT. Kan inte ens bita i en mjuk macka liksom. Jaja har kommit över den känsliga biten och får nu bara försöka leva med det! Det kommer i alla fall inte göra ont sen I guess. Och det kommer vara så värt sen ju. Och ska faktiskt vara tacksam över att jag får tandställning, tänk de som inte ens får en chans att ha det om de vill och behöver det!!!
Jag har btw en "genomskinlig/porslin" och den kostade ca 2500 kr. 

Nu ska jag sluta babbla, känns som negativiteten bara flödar ut. Sorry mina vänner. Nu ska det bli lite bättring!
Och en fråga, vad vill ni se mer utav i bloggen? Tell me!!

12 november 2016 23:57 | Mixed |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas