Louise Hansson

SHOPPINGSUG

Är så shoppingsugen!! Vill köpa massa nya bikinis, skor, byxor, underkläder..you name it. Lusten finns men tyvärr inte pengarna tråkigt nog.
Kollaget gjorde jag själv på polyvore (louisehanssons). Puss!!!

IGÅRKVÄLL

Hade en jätterolig kväll igår hemma hos Nils med massa härliga människor. ÅH vad ni är bra!!!

TRETTON

Finaste tjejerna & killarna i 9A!!! Så jäkla duktiga och är jätteglad att vi fick vara med i deras dansshow. Har varit hur kul som helst! Hela måndag & tisdag morgon & kväll gick åt åt detta, så har inte gått i skolan eller något. Och min uppdatering har heller inte varit så bra pga detta men nu har vi långhelg så det blir lite bättre uppdatering iaf!! Vi hörs sen, ska sova nu. Puss

SNAPSHOTS FRÅN HELGEN

Jättemysig helg och förlåt för dålig uppdatering!! Har varit upptagen med att leva livet. Vädret har ju förresten varit otroligt dom senaste dagarna, helt sjukt.

Idag är det söndag, och har ingen som helst söndagsångest för går inte ens i skolan nästa vecka!!! Måndag & tisdag har jag dansshow på reginateatern, ska bli asroligt. Sen är väl alla lediga onsdag, torsdag och fredag? Så ingen söndagsångest för mig. Iiiiih. Ikväll ska vi grilla och ska spendera kvällen med min familj vilket var ett tag sedan..Och speciellt med min mamma för det är morsdag idag ju. Grattis alla moris<3
Puss vi hörs sen!

TBT STEVE ANGELLO

Vill tillbaka till den här kvällen med min favvotjej!!! Dansa tills man inte känner fötterna, sjunga och skrika sig hes. Bara leva för stunden och glömma bort allt dåligt som tynger ner en.

16.01

Är hemma & måste plugga det sista för har fysikprov imorgon och kan exakt ingenting. Jättebra att plugga dagen innan, haha en dålig egenskap jag mååste försöka få bort. Vi får höras senare puss bloggizen

SLUTA JÄMFÖR!!!

Vi omges ständigt av budskap som egentligen uppmanar oss till att jämföra oss med andra och att känna att vi inte riktigt duger om vi inte har den där prylen som någon annan har eller att vi inte är tillräckligt bra om vi inte har kommit lika långt.
Fokusera på vad du sjölv är bra på istället för vad någon annan är bättre på än dig. Sedan INSE att ingen människa är perfekt eller lever ett perfekt liv. Jag har faktiskt lärt mig det på sista tiden. Och att man inte ska jämföra sig med allt och alla för i slutändan känner man sig så dålig för att man tycker att man själv inte duger. Men DU duger, kom ihåg det!!! Jag jämför mig väldigt ofta med andra, eller iallafall mer förut. I skolan, och ofta hemma där jag har en tvillingsyster som är så lik mig men ändå inte. Det blir så jobbigt och jag tynger ner mig själv när jag jämför mig med andra. Mitt självförtroende sjunker till botten och jag ser inte det bästa i mig själv. Någon som känner igen sig? Så iallafall, att jämföra sig med andra blir inte bra i slutändan. Du själv är unik och har egna bra egenskaper och kvalitéer!! Puss och godnatt på alla er fina läsare

TRE

Måndag avklarad!! Dagen gick ganska långsamt men tog mig igenom den iallafall, lite sur pga vädret menmen. Det har ju regnat cirkus hela dagen. Kul. Hoppas på finare väder i veckan iaf!! Har pluggat musikhistoria hela kvällen och känner mig inte riktigt klar än så ska återgå till det nu snart. Just nu orkar jag typ inte göra något. Min hjärna har redan tagit sommarlov. Kämpa sista nu ändå allihopa!!! Puss på er, vi hörs nog senare!

STOCKHOLM

Sitter på Radisson och äter frukost med Amanda och Palo! Sen ska vi in till Stockholm och gå där hela dagen, sen ska vi gå på Steve Angello konserten i kungsan!!! Så jävla kul ska det bli. Och hur skönt väder är det inte ute då??? Älskar den här dagen, kommer bli så himla kul. Snart ska vi ta tåget, så vi hörs senare. Några av mina läsare som ska på Steve??? Vi ses där isåfall PUSS !!!